Teambuilding & Trainingen
 
 

Teambuilding

In korte tijd met een groep een swingend ritme leren waardoor je eens op een andere manier je handen laat wapperen en bovendien een berg nieuwe, frisse energie opdoet.....heerlijk !!..... ....maar, wat heeft dat precies met teambuilding te maken?

De ervaring leert het volgende:
Om een afrikaans ritme te leren spelen zijn communicatie en samenwerking de sleutelwoorden. Want één ritme bestaat eigenlijk uit verschillende ritmes die tegelijkertijd en op verschillende instrumenten worden gespeeld. Om dit geheel, ook wel polyritmiek genoemd, goed te laten klinken is het belangrijk om jezelf te laten horen en ook te luisteren naar de anderen.
En al snel wordt één ding heel duidelijk: om het ritme echt swingend te laten klinken, moet goed worden samengewerkt! En daarin is ieder instrument even belangrijk, van grote basdrum tot subtiele shaker.
Er zit muziek in het team! Als de kadans eenmaal gevonden is, komt er een heerlijk frisse en sprankelende energie vrij....het is feest!!


  Tip:
De workshop Afrikaanse percussie kan gecombineerd worden met een workshop
Afrikaanse dans. Aan het eind van de workshops kan dan een gezamelijke
presentatie plaatsvinden, waarmee het feestgevoel nog een extra impuls krijgt !
 

Trainingen

Speciaal voor trainingsprogramma's is de workshop 'Oercommunicatie: Afrikaanse percussie als oervorm van communicatie en samenwerking'ontwikkeld.
Verschillende aspecten die het functio neren van een team bepalen komen in deze percussie workshop trommelenderwijs aan de orde: ruimte nemen of ruimte geven, betogen of luisteren, individuele acties of teamwork. Goed samenwerken geeft plezier en bovendien een swingend resultaat!
De workshop kan een op zichzelf staande aktiviteit zijn, of ingepast worden in het traject van één -of meerdaags (evt. reeds bestaand) trainingsprogramma.


Tip:
Pepercussie werkt samen met verschillende ervaren trainers die deskundig zijn op het gebied van communicatie, klantgerichtheid, klachtenmanagement en burn-out preventie.
Informeert u gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf !

Pepercussie
Minervasingel 10
6846 RA Arnhem
t.: 026 3518630
m.: 06 15076484
e-mail: info@pepercussie.nl